"Mazda" kan ikke lagre din skinnende nye CX-9 i hemmelighet før den planlagte på Los Andželeskoe AutoShow premierer-network har allerede nådd de første offisielle bildene av det store korset, som primknet til 2016 modellår. Møt!
Angivelig, vi arbeider med en skannet brosjyre nyheter, men kvaliteten og mengden materiale som hjelper deg med å vurdere den nye generasjonen 9 CX-på alle sider. Og for å anerkjenne det siste begrepet Koeru, ganske beskjedne offentlig statisk funksjon presentert i Frankfurt i September viste seg slike serien fortsatte med nesten alle sin prototype design tweaks. Forresten, anbefaler vi deg ta en nærmere titt med kosmetikk nærmere i denne retningen vil utvikle en bedriftsprofil Kodo.


Generelt, den nye CX-9 ble gitt der dårligere og mer sporty utseende forgjenger. Det er også verdt å tildele nok av det opprinnelige interiøret med en fin to hjul og front panel, en formel + 3 2 + 2 og mye hud (minst i utseende) i etterbehandling.
Teknologi detaljene ennå, selvfølgelig, nesten ingen, men vi er villige til å sette hundre på noe Skyactiv-stil. Stole på Turbo, liten sylindre og fire hjul eller alt-hjulet stasjonen. Vel, dele visninger-passer oppdatering herskere Mazda?
2013 Mazda CX-9